top of page

SPARSE

Toolkit pentru artiști (RO)

Această broșură este dedicată în primul rând acelor artiști sau acelor companii de teatru și de dans care sunt interesate să se alăture experienței turneelor la țară. În cele ce urmează vă vom oferi un ghid practic care vă va ajuta să selectați cel mai potrivit spectacol de-al dumneavoastră pentru publicul rural, vă explicăm cum va ajunge spectacolul în caietul program, cum să contactați promotorii locali, cum să vă promovați evenimentul - să știți, în general, cum să vă pregătiți pentru seara spectacolului și care sunt posibilele capcane.

Sunteți un artist sau o companie artistică dedicată spectacolelor de calitate? Credeți că fiecare persoană care dorește să vadă un spectacol bun ar trebui să aibă această oportunitate, indiferent de unde locuiește și de cât de mult câștigă? Vă place să călătoriți? Sunteți flexibil și aventuros? Doriți să experimentați și utilizarea altor spații decât a celor dedicate spectacolelor de teatru din orașe? Atunci bine ați venit în lumea turneelor la țară!

Download:

Toolkit_artisti.jpg

Toolkit pentru promoteri (RO)

Această broșură vă va fi de folos dacă sunteți un promotor cultural în devenire, un promotor experimentat care dorește să afle mai multe, sau dacă pur și simplu vreți să organizați un eveniment artistic pentru publicul din mediul rural. În cele ce urmează vă vom oferi un ghid practic care vă va ajuta să selectați cel mai potrivit spectacol pentru comunitatea dumneavoastră. Vă explicăm cum puteți să luați legătura cu compania artistică care oferă spectacolul, cum să organizați și promovați evenimentul, să știți, în general, cum să vă pregătiți pentru seara spectacolului și care sunt posibilele capcane. În scurt, această broșură are capacitatea de-a vă transforma într-un promotor al artei în medii rurale.

Sunteți mereu activ în comunitatea dumneavoastră și sunteți dornic să organizați evenimente sociale? Vă place să faceți muncă voluntară în comunitatea dumneavoastră? Credeți că fiecare persoană care dorește să vadă un spectacol bun ar trebui să aibă această oportunitate, indiferent de unde locuiește și de cât de mult câștigă? Sunteți dedicați spectacolelor de calitate? Vă place să vă petreceți timpul cu artiști? Sunteți o persoană flexibilă și de încredere, dar și un bun comunicator? Atunci bine ați venit în lumea turneelor la țară!

Download:

Toolkit_promoteri.jpg

Toolkit pentru coordonatori (RO)

Această broșură este dedicată în primul rând antreprenorilor culturali și asociațiilor culturale care sunt interesați să se alăture experienței turneelor la țară. În cele ce urmează vă vom oferi un ghid practic care vă va ajuta să lansați o agenție de turnee la țară și să o funcționalizați cu succes. Vă explicăm care este specificul publicului și sălilor de spectacol din sate, cum să alegeți companiile artistice care participă la proiect, cum să selectați promotorii locali și cum să vă finanțați proiectul - să știți, în general, cum puteți să deveniți coordonatorul artei în spațiul rural după modelul britanic (și nu numai!) și care sunt posibilele capcane la care să vă așteptați.

Download:

Toolkit_coordonatori.jpg
bottom of page